Регламентний комітет Ради викликав Барну на засідання через те, що він обматюкав журналіста

Барна заявив, що обматюкав журналіста, щоб поставити на місце власника медіа-холдингу "1+1" бізнесмена Ігоря Коломойського
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Нардеп від Блоку Петра Порошенка Олег Барна в кулуарах парламенту обматюкав журналіста каналу "1+1" Ігоря Колтунова за запитання про кнопкодавство. Члени комітету Верховної Ради з питань регламенту та організації роботи планують обговорити інцидент 8 жовтня.

3 жовтня комітет Верховної Ради з питань регламенту та організації роботи ухвалив рішення викликати на засідання нардепа від Блоку Петра Порошенка Олега Барну за те, що він обматюкав журналіста в кулуарах парламенту, передає кореспондент видання "ГОРДОН".

Депутати вирішили не обговорювати інцидент без присутності Барни, і викликали його на засідання, яке відбудеться 8 жовтня.

"Громадське" повідомляє, що поведінку Барни обговорювали на комітеті Ради з питань свободи слова та інформаційної політики.

"Нам відверто соромно, що люди, які потрапили у парламент, не навчилися спілкуватися без нецензурної лексики", – сказала голова комітету Вікторія Сюмар.

2 жовтня у кулуарах Верховної Ради Барна обматюкав журналіста каналу "1+1" Ігоря Колтунова за запитання про кпопкодавство.

3 жовтня Барна заявив, що зробив це, щоб поставити на місце власника медіа-холдингу "1+1" бізнесмена Ігоря Коломойського.