Шарій назвав Балашова "жінкою у штанах". Політик відповів

За словами Шарія, він розмовляв із Балашовим про Донбас
Фото: Анатолий Шарий / Facebook

Блогер Анатолій Шарій заявив, що вів переписку з політиком Геннадієм Балашовим і назвав його політичним лузером. Балашов сказав, що в Шарія в голові "лівер".

Блогер Анатолій Шарій 9 лютого в Telegram назвав політика Геннадія Балашова "жінкою у штанах".

"Написала у приват жінка у штанах – Геннадій Балашов. Є такий політлузер. У принципі, усе як завжди написав – "ідея, ідея", – він глибокий теоретик", – зазначив Шарій.

За його словами, у переписці йшлося про тимчасово окупований Донбас і людей, які там живуть.

"Такі невдахи, які 100 років випрошують народ за них голосувати, але одержують стабільно 0,1% на виборах, не мають жодних абсолютно рецептів із примирення, об'єднання", – заявив Шарій.

Балашов 10 лютого на своєму YouTube-каналі назвав слова блогера "латентними фантазіями". Він пов'язує заяву Шарія з "істерією щодо його партії" й Антоніни Бєлоглазової, яка балотувалася в парламент України під третім номером списку політсили Шарія.

"Дівчина була серед активісток "русского мира", брала участь у всіх рухах зі схвалення захоплення Криму, зараз, коли вилилося це відео (Балашов показав уривок нібито знятого в березні 2016 року відеоролика, де Бєлоглазова називала день анексії Криму Росією святом. – "ГОРДОН"), ти почав нервувати", – звернувся він до Шарія.

За словами Балашова, він не вважає себе невдахою. "А от у тебе в голові, звісно, лівер", – сказав він блогеру.

Вибори у Верховну Раду відбулися влітку 2019 року, партія Шарія набрала 2,23% голосів виборців, але не пройшла в парламент, оскільки не подолала п'ятивідсоткового бар'єра.

Партія Балашова "5.10" у виборах у 2019 році участі не брала. Політик балотувався у президенти на виборах 2019 року, набрав 0,17% голосів виборців.