Сюмар: Доведеться розчарувати, Мінсюру не буде

Сюмар заявила, що Мінсюра не буде
Фото: nfront.org.ua

Увечері 7 вересня в державній резиденції "Залісся" (Броварський район Київської області) відбулася неформальна зустріч президента України Петра Порошенка та фракції БПП. За словами одного з учасників заходу, генеральний прокурор Юрій Луценко жартома запропонував зробити міністром інформаційної політики нардепа від "Народного фронту" Вікторію Сюмар.

Нардеп від "Народного фронту" Вікторія Сюмар заявила, що не збирається ставати міністром інформаційної політики.

"Доведеться розчарувати, Мінсюру не буде", – написала вона в коментарях до поста головного редактора інтернет-видання The INSIDER Тетяни Ніколаєнко щодо неформальної зустрічі президента України Петра Порошенка та фракції Блоку Петра Порошенка 7 вересня в державній резиденції "Залісся" (Броварський район Київської області).

Учора The INSIDER із посиланням на учасника зустрічі повідомив, що під час заходу генпрокурор Юрій Луценко пожартував про необхідність заміни голови Міністерства інформаційної політики.

"Луценко не заспокоївся і спитав у міністра (Юрія Стеця. – "ГОРДОН"): "А ти чого не звільнився досі? Давай тебе звільнимо і віддамо квоту "Народному фронту", міністром зробимо Віку Сюмар. І буде замість Мінстець у нас Мінсюр". Усі посміялися", – повідомив співрозмовник інтернет-видання.

Стеця призначили міністром інформполітики 2 грудня 2014 року – ще до офіційного створення самого міністерства. Він залишався на цій посаді в урядах Арсенія Яценюка й Володимира Гройсмана.

31 травня 2017 року Стець подав у відставку за станом здоров'я. Його заяву має прийняти Верховна Рада. Новим міністром інформполітики України може стати нинішній заступник міністра Еміне Джапарова.