"Скільки можна поливати брудом людину?" Мати Зеленського вважає, що Порошенко знищує її сина

Зеленська: Йому не потрібні гроші
Скріншот: Громадське Телебачення / YouTube

Мати кандидата у президенти України, шоумена Володимира Зеленського Римма Зеленська заявила, що її син пішов на вибори, бо "не може дивитися, як люди живуть". На її думку, глава держави Петро Порошенко, який балотується на другий строк, "знищує" шоумена.

Кандидата у президенти України шоумена Володимира Зеленського "поливають брудом" в інтересах його конкурента на виборах, чинного глави держави Петра Порошенка. Таку думку висловила мати шоумена в інтерв'ю "Громадському".

"Скільки можна поливати брудом людину? ...По цих усіх каналах один тільки бруд ллють. Вигідно, я вважаю, Порошенку. Він же просто його знищує. Якась має бути культура, я розумію, у людини все-таки. Хіба можна людині так поводитися? То в нього немає програми, то в нього немає людей у команді, то що він "кремлівський", – сказала вона.

За словами матері шоумена, її син "хоче, щоб перше – закінчилася війна".

"Він юрист за освітою, він же не артист. ...Ну невже його вважають таким дебілом, таким дурнем? ...Йому не потрібні гроші, повірте. Тут, як президент, він отримуватиме менше, ніж він отримує [як шоумен]. Він просто хотів, щоб в Україні все змінилося: щоб молодь не виїжджала, щоб молодь була на місцях. Воно йому не треба – гроші, він заможна людина, йому нічого не потрібно. Просто він не може дивитися, як люди живуть", – пояснила Римма Зеленська.

За результатами першого туру президентських виборів, який відбувся 31 березня, у другий тур вийшли Зеленський (30,24% голосів) і Порошенко (15,95%). Голосування заплановано на 21 квітня.