"Слуга народу" може об'єднатися з партіями "Голос" або "Сила і честь" – голова штабу

"Голос" не можна назвати конкурентом "Слуги народу", бо партії виступають "за одне і те ж", сказав Корнієнко
Скріншот: Українська правда / YouTube

Політична партія "Слуга народу" точно не буде об'єднуватися з партіями "Опозиційний блок", "Опозиційна платформа – За життя" і "Батьківщина", сказав глава виборчого штабу партії Олександр Корнієнко.

Головним конкурентом партії "Слуга народу" є "стара система". Таку думку в інтерв'ю "Українській правді", опублікованому 13 червня, висловив керівник виборчого штабу партії Олександр Корнієнко.

На його думку, "Голос" не можна назвати конкурентом "Слуги народу", бо партії виступають "за одне і те ж".

"Ось на сході у нас конкуренти Опоблок і "За життя". "За життя" більше на сході з нами перетинається, а у великих містах – Одеса, Харків – це Опоблок", – сказав Корнієнко.

Водночас він зазначив, що можливість коаліції з "Голосом" ще треба обговорювати.

"Для початку треба подивитися, хто зареєструється, тому що не все зрозуміло", – додав Корнієнко.

За його словами, союз із партією колишнього начальника Головного управління військової розвідки Міноборони Ігоря Смешка "Сила і честь" також можливий.

"Смешка ще можна віднести до нових сил. Його партія раніше брала участь у виборах, але в його списку є нові спеціалісти", – зазначив глава штабу.

Корнієнко підкреслив, що "Слуга народу" точно не буде об'єднуватися з партіями Опоблок, "Опозиційна платформа – За життя" і "Батьківщина".

Дострокові парламентські вибори заплановано в Україні на 21 липня. 24 травня розпочався виборчий процес.

Згідно з результатами опитування Соціологічної групи "Рейтинг", опублікованими 12 червня, партія "Слуга народу" залишається лідером електоральних симпатій українців. За неї готові голосувати 47,5% виборців, які визначилися з вибором.