Спеціалізована антикорупційна прокуратура повернула НАБУ проект підозри Корчак

Корчак підозрюють у декларуванні недостовірної інформації
Фото: Корчак Наталія / Facebook

Підозри колишній голові Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак у справі про внесення автомобіля в її декларацію оголошено поки не буде, повідомляє "Українська правда".

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) повернула детективам Національного антикорупційного бюро (НАБУ) проект підозри для колишнього голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Наталії Корчак. Про це "Українській правді" повідомили джерела в керівництві САП.

Джерела розповіли, що детективи НАБУ передали документ відразу в Генпрокуратуру, в обхід САП. ГПУ, зі свого боку, віддала проект процесуальним керівникам з антикорупційної прокуратури.

Відомство повернуло підозру в НАБУ на доопрацювання.

Корчак підозрюють у декларуванні недостовірної інформації. У травні 2017 року журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" повідомляли, що виявили на паркомісці Корчак у столичній новобудові нову машину Skoda Octavia A7, яку вона нібито не вказала в декларації.

Директор НАБУ Артем Ситник стверджував, що у справі ще в лютому 2018 року було зібрано всі докази, однак глава САП Назар Холодницький блокував погодження підозри.