"Такого він на вухо президенту не підказував". "Квартал 95" присвятив номер відставці Богдана. Відео

Актори "Кварталу 95" зобразили, як міг виглядати останній день Богдана в ОП

Скріншот: Студія Квартал 95 Online / YouTube

Студія "Квартал 95" під час свого виступу висміяла відставку колишнього глави Офісу президента Андрія Богдана. Відео опубліковано на YouTube-каналі студії. Актори зобразили, який вигляд міг мати останній день Богдана на посаді. Коміки, зокрема, пожартували над колишнім главою ОП на тему зв'язків із бізнесменом Ігорем Коломойським, а також за звичку Богдана шепотіти президенту Володимирові Зеленському поради на вухо.

"Ти ж знаєш, що мене цькують зв'язками з Коломойським і мені вже важко чути будь-яку згадку про це. А ти, коли відкриваєш гаманець, у тебе там маленьке фото Ігоря Валерійовича. Ти його ще цілуєш на щастя. І якби ж то там було його обличчя!"  каже у сценці актор у ролі Зеленського акторові в ролі Богдана.

Богдан очолював адміністрацію Володимира Зеленського (пізніше АП було перейменовано на Офіс президента) із травня 2019 року до лютого 2020-го.

11 лютого глава держави звільнив Богдана, призначивши на його місце Андрія Єрмака, який до цього працював помічником президента. В ОПУ запевнили, що зміна керівництва офісу не вплине на політичний курс держави. Богдан свою відставку не коментував, але перед його звільненням Зеленський говорив, що в його команді є конфлікти, які заважають працювати. У березні президент говорив, що звільнення пов'язане з "людськими відносинами".

2 березня Андрій Богдан заявив, що повертається до адвокатської практики.