"Ти перед ким бикуєш?" – "У тебе мізків, як у курки!" Між Чорновол і Добкіним сталася сварка у прямому ефірі. Відео

Чорновол Добкіну: Чому мій чоловік загинув, захищаючи твій зад, а не ти там загинув?
Скріншот: НАШ / YouTube
В ефірі каналу "Наш" 13 лютого посперечалися екснардепка від "Народного фронту" Тетяна Чорновол і колишній парламентарій від Опозиційного блоку Михайло Добкін. Суперечка, зокрема, стосувалася Революції гідності. "Ми тоді рятували країну від кримінальної влади [експрезидента Віктора] Януковича. Ви що, забули, що це було? Усі ці мільярди, які були вкрадені... Ми врятували цю країну від режиму Януковича. Страшного режиму... Але ми ж далеко не всі мільярди повернули, які вони вивели. І тепер вони на цих мільярдах окріпли, оздоровилися і зараз сюди прийшли, тут усі такі сидять павичі, "ми вас дорозстріляємо"... По суті, це те, що я зараз почула", – сказала Чорновол. "У країні, яка себе поважає, ворогів і зрадників не розстрілюють, це дуже благородна кара. Для цього є мотузка й мило, але я вам цього не бажаю", – сказав Добкін.

Він заявив, що "головним бенефіціаром Майдану" є екснардеп від "Народного фронту" Сергій Пашинський.

"Кому ви розповідаєте, які ви, що ви робили? Ви навіщо це кажете? Та вам потрібно голову заховати в пісок і вуха не показувати, і Бога молити, щоб він простив вас за смерті що з цієї сторони, що з тієї. Ви що тут розповідаєте? Автомат їй подарували! Автомат подарували – кримінальний злочин, якщо не здала", – сказав Добкін.

Чорновол емоційно йому відповіла.

"Я не буду тут чемною. Добкін, ти перед ким бикуєш? Чому мій чоловік загинув, захищаючи твій зад, а не ти там загинув? Чому ти не захищав мене і мою сім'ю? Чому мої діти – сироти, а ти тут сидиш і розказуєш, як удову вбитого... треба добити...?" – сказала Чорновол.

Добкін кілька разів намагався її перебити.

"Тому що мізків у тебе, як у курки", – сказав політик.

Ведучий попросив їх заспокоїтися.

"Героїня!" – "Бандит!" – обмінялися репліками Добкін і Чорновол.

Наприкінці 2013-го – на початку 2014 року в Україні сталися масові протести, які привели до зміни влади – на той момент президент Віктор Янукович утік у Росію. Протягом усього конфлікту протестувальникам протистояли правоохоронні органи і найняті владою озброєні бандити (тітушки). У Генпрокуратурі повідомляли, що внаслідок протистояння загинули 80 протестувальників і 13 правоохоронців.