Трамп заявив, що економіка США обвалиться, якщо його не оберуть на наступний президентський строк

Трамп: Економіка Трампа встановлює рекорди
Фото: ЕРА

За словами президента США Дональда Трампа, він знає своїх імовірних конкурентів на виборах 2020 року. Він уважає, що, якщо хтось із них стане главою Білого дому, станеться обвал ринку.

Президент США Дональд Трамп уважає, що в разі, якщо його не оберуть главою Білого дому на наступний строк, в економіці станеться обвал. Таку думку Трамп висловив 15 червня у Twitter.

"Економіка Трампа встановлює рекорди, і їй належить пройти довгий шлях. Однак якщо хтось, окрім мене, вступить у владу у 2020 році (я добре знаю конкурентів), станеться обвал ринку, подібного якому ніхто не бачив раніше. Збережемо Америку великою", – написав він.

Трамп балотувався на посаду президента США від Республіканської партії, його обрали главою держави в листопаді 2016 року, 20 січня 2017-го відбулася його інавгурація. У 2018 році він заявляв, що піде на другий президентський строк, оскільки цього "всі хочуть". Про участь у виборах він пообіцяв оголосити 18 червня 2019 року.

Серед імовірних конкурентів Трампа – Джо Байден із Демократичної партії. Байден оголосив про намір брати участь у виборах 25 квітня 2019 року.