У Київ приїхала помічниця держсекретаря США

Представниця Держдепу прибула в Київ 3 жовтня
Фото: U.S. Embassy Kyiv Ukraine / Twitter

Помічниця державного секретаря США та представниця бюро з питань конфліктів і стабілізації ситуацій Деніз Наталі зустрінеться в Києві з міністеркою у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Оксаною Колядою, спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ, неурядовими та громадськими організаціями, щоб обговорити підтримку ветеранів і конфлікт на Донбасі.

У Київ 3 жовтня приїхала помічниця державного секретаря США Деніз Наталі, яка представляє бюро з питань конфліктів і стабілізації ситуацій. Про це у своєму Twitter повідомила пресслужба посольства США в Україні.

"Керівниця бюро Держдепартаменту з питань конфліктів і стабілізації ситуацій Деніз Наталі розпочала свій візит до Києва, відвідавши Майдан і вшанувавши пам'ять Небесної сотні, яка пожертвувала своїм життям на підтримку євроатлантичного шляху України", – ідеться в повідомленні.

Держдеп США повідомив, що в Києві помічниця держсекретаря зустрінеться з міністеркою у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Оксаною Колядою, спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ, неурядовими та громадськими організаціями, щоб обговорити підтримку ветеранів і конфлікт на Донбасі.