У містах України з'явилися білборди "Кінець" у стилістиці Порошенка

У штабах кандидатів у президенти ніяк не прокоментували появу цих білбордів
Фото: Vyacheslav Chechilo / Facebook
Рекламні білборди в кольорах і стилістиці кандидата в президенти України, чинного глави держави Петра Порошенка з написом "Кінець" з'явилися в Києві, Черкасах та інших українських містах. Замовник цієї кампанії невідомий, а штаби кандидатів у президенти поки не коментують ситуації.

У деяких містах України з'явилися рекламні білборди у стилістиці агітаційної кампанії кандидата в президенти, чинного глави держави Петра Порошенка з написом "Кінець". Зокрема, про появу таких білбордів у Черкасах повідомив журналіст Назарій Вівчарик у своєму Facebook.

"Чорний піар? Хто замовник? У південно-західному районі. Анатолію Бондаренко, ви були проти бордів Путіна, а як щодо чорного піару?" – написав Вівчарик.

Фотографією аналогічного борда в Києві проілюстрував свій пост у Facebook журналіст і блогер В'ячеслав Чечило.

Хто є замовником та ініціатором розміщення білбордів – невідомо. В інтернеті користувачі в коментарях роблять припущення про те, хто вирішив розмістити цю рекламу, водночас у штабах кандидатів у президенти появу реклами "Кінець" поки ніяк не прокоментували.

9 квітня у низці міст України, зокрема в Києві і Харкові, з'явилися білборди із зображенням Порошенка і президента  Росії Володимира Путіна.

У штабі Порошенка заявили, що завдання рекламного сюжету – "нагадати країні, що в таких умовах зовнішніх викликів потрібен сильний президент і верховний головнокомандувач, професійний, добре освічений і досвідчений дипломат, майстерний переговірник із високим міжнародним авторитетом".

10 квітня мер Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що влада міста буде ініціювати демонтаж білбордів із зображенням Путіна, якщо такі з'являтимуться.

11 квітня штаб Порошенка вирішив знімати і переробляти рекламні білборди, на яких президент України Петро Порошенко протиставляє себе президенту Росії Володимиру Путіну, на подібні, але без зображення останнього через неоднозначну реакцію суспільства на цю рекламу.