Вакарчук: Розмови на тему, підете чи не підете ви у президенти, мене ображають

Вакарчук: Президент – це не роль у серіалі, президент – це серйозна справа
Фото: pravda.com.ua

Музикант Святослав Вакарчук сказав, що розмови на тему його участі у виборах президента України – "це рівень кухонної дискусії, а не серйозного ґрунтовного обговорення".

Лідер групи "Океан Ельзи", музикант Святослав Вакарчук заявив 29 жовтня на лекції в Харкові, що його ображають розмови на тему його участі в майбутніх президентських виборах, повідомляє "Українська правда".

"Президент – це найвища посада в нашій країні, це дуже серйозна справа. І навіть розмови на тему, підете чи не підете ви у президенти, мене ображають, бо це рівень кухонної дискусії, а не серйозного ґрунтовного обговорення. Президент – це не роль у серіалі, президент – це серйозна справа", – сказав він.

31 березня 2019 року в Україні мають відбутися вибори президента. 

Вакарчук заявляв, що його не цікавить посада президента України, але цікавлять зміни у країні. "Стояти осторонь я точно не можу. Якщо потрібно буде принести в жертву творчість, обмежити себе у творчості заради того, щоб змінювати країну разом з усіма, я готовий принести таку жертву", – сказав він.

Згідно з опитуванням Київського міжнародного інституту соціології, яке було проведено з 8-го до 23 вересня, якби президентські вибори в Україні проходили у вересні 2018 року, то більшість голосів серед тих, хто пішов би на вибори та визначився з кандидатом, здобула б лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко (19,3), Вакарчук опинився б на п'ятому місці (8,4%).