Зеленський: Я відрізняюся від Порошенка – фізіологічно і як президент

Зеленський: Я відрізняюся від Порошенка: і фізіологічно, і як президент. Я чесна, порядна людина
Фото: EPA

Шостий президент України Володимир Зеленський вважає, що, на відміну від свого попередника Петра Порошенка, він – "чесний і порядний".

Президент Володимир Зеленський вважає, що відрізняється від свого попередника, народного депутата від "Європейської солідарності" Петра Порошенка "і фізіологічно, і як президент". Про це він сказав під час сьогоднішньої пресконференції, передає кореспондент видання "ГОРДОН"

"Я відрізняюся від Порошенка: і фізіологічно, і як президент. Я чесна, порядна людина, яка дійсно вболіває за цю країну. Я, може, не так добре спілкуюся українською мовою, як президент Порошенко. Але я такий, який є. Я поважаю цю країну, поважаю громадян України, поважаю українську мову, поважаю кожного. І саме так я працюю", – заявив президент.

У чому полягають фізіологічні відмінності між ним і Порошенком, Зеленський не уточнив.

Петра Порошенка обрали президентом України у травні 2014 року під час позачергових президентських виборів, призначених після втечі з країни Віктора Януковича.

У квітні 2019-го Порошенко програв вибори художньому керівнику студії "Квартал 95" Володимирові Зеленському. У другому турі за Зеленського проголосували 73,22% виборців, за Порошенка – 24,45%.

У липні 2019 року Петра Порошенка обрали у Верховну Раду від партії "Європейська солідарність".