Антон Геращенко: Убивця чекав на Бабченка на сходах у під'їзді

Геращенко: Найкращі слідчі займатимуться розслідуванням цього жорсткого вбивства
Фото: Антон Геращенко / Facebook

Однією з основних версій убивства журналіста Аркадія Бабченка будуть дії російських спецслужб, повідомив народний депутат України, член колегії МВС Антон Геращенко.

Режим президента РФ Володимира Путіна цілить у тих, кого не можна зламати чи залякати, заявив народний депутат України, член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook, коментуючи вбивство в Києві російського журналіста Аркадія Бабченка.

За словами нардепа, журналіста вбили на порозі квартири, де він жив.

"Удома закінчився хліб. Аркадій пішов у магазин. Убивця його чекав на сходовому майданчику в під'їзді. Коли Аркадій відкрив двері квартири, убивця підло, у спину, здійснив кілька пострілів у спину Аркадія Бабченка. Серце Аркадія зупинилося в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні", – написав він.

Геращенко пообіцяв, що розслідуванням убивства займатимуться найкращі слідчі.

"Очевидно, що однією з версій будуть дії російських спецслужб щодо усунення осіб, які заважають і далі отруювати свідомість росіян правдою про те, що насправді відбувається в Росії та в Україні. Нехай земля буде тобі пухом, Аркадію! Знаю, тебе було не можна купити чи залякати. Ти став ще одним мучеником за свободу і процвітання Росії та мир в Україні", – підсумував нардеп.

Першим про замах на Бабченка повідомив журналіст Айдер Муждабаєв. Він заявив, що в його колегу стріляли і того госпіталізовано. Пізніше в поліції заявили, що Бабченко помер у машині "швидкої".