Атака на Валдай, Росія без бензину, план закінчення війни від Трампа. Інтерв'ю Гордона з Асланяном. Відео G

Під час інтерв'ю Асланян переважно аналізував ситуацію на фронті
Фото: Sergey Aslanyan / Facebook

На YouTube-каналі "В гостях у Гордона" вийшло інтерв'ю з російським журналістом Сергієм Асланяном, який веде YouTube-проєкт "Ходорковский LIVE".

Під час інтерв'ю засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон й Асланян говорили про:

  • ситуацію на фронті в Україні;
  • операцію української армії в Курській області РФ і про те, чому нелегітимний президент РФ Володимир Путін так мляво на неї реагує;
  • президентську кампанію у США й те, який ультиматум Дональд Трамп у разі своєї перемоги на виборах висуне Путіну;
  • те, які цілі на території Росії потрібно бомбардувати насамперед;
  • те, коли закінчиться війна.

"Розслідувачі показали, що саме потрібно бомбити [на території Росії]. Вони сказали: "Дивіться, Путін дітей щовечора по пів години на коліночках тримає". Це відбувається на Валдаї. Який сенс по Кремлю тепер стріляти? Зрозуміло, куди треба стріляти", – сказав журналіст.

Асланян народився 1966 року в Москві. У 1987–1990 роках працював соціологом у Всесоюзному центрі вивчення громадської думки. У 1990–1991 роках був художником-карикатуристом у видавництві "Дата". На початку 1990-х розпочав кар'єру журналіста. Вів багато автомобільних проєктів на телебаченні й радіо, писав на цю тематику у друковані ЗМІ. У різні роки працював у "Коммерсанте", "Московском комсомольце", на радіостанціях "Эхо Москвы" і "Маяк".

2012 року на Асланяна скоїли напад – йому завдали численних поранень ножицями. За підозрою у скоєнні злочину затримали громадянина Киргизстану. Мотивом нападу називали висловлювання журналіста про пророка Мухаммеда. У ЗМІ не було повідомлень, чим закінчилося розслідування.

Зараз Асланян живе за межами Росії. 2023 року у РФ його занесли до списку "іноземних агентів".