Богдан про свій новий політичний проєкт: Від мене можна очікувати чого завгодно!

Богдан: Єдине, чого я точно не вмію, – це нудьгувати
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

В інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону колишній глава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що його прізвище навіть за сім місяців після відставки не зникає з інформаційного простору.

Колишній глава Офісу президента України Андрій Богдан в ефірі авторської програми засновника інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона не відповів прямо на запитання, чи планує свій новий політичний проєкт.

"Від мене можна очікувати чого завгодно! Це не тому, що я. Я тобі кажу: сім місяців мене немає. Це перше інтерв'ю. Я взагалі вперше спілкуюся з журналістами. Я вже забув як. Мені страшно стало, уперше, коли я тебе побачив... Сім місяців прізвище Богдан не зникає з інформаційного простору... Найкраще, звісно, попереду. Слухай, ти що... Єдине, чого я точно не вмію, – це нудьгувати. І друзям своїм, і навіть колишнім, такої втіхи не дам. Нудьгувати їм не доведеться", – сказав колишній глава ОПУ.

Богдан очолював Адміністрацію Президента, а потім Офіс президента із травня 2019 року до лютого 2020-го. До цього він двічі балотувався до Верховної Ради, працював у Кабміні за прем'єрів Юлії Тимошенко і Миколи Азарова, займався адвокатською діяльністю

Після звільнення з ОПУ повернувся до адвокатської практики.

Відео: В гостях у Гордона / YouTube