Борислав Береза остаточно підтвердив свою участь у виборах мера Києва

Береза знову випробує щастя на виборах київського мера
Фото: Борислав Береза / Facebook

Києвом протягом десятиліть керують випадкові люди, стверджує колишній позафракційний депутат Верховної Ради Борислав Береза. Він заявив, що буде балотуватися в мери, а його політсила "ЕкоПартія" висуне кандидатів до Київради.

Колишній позафракційний депутат Верховної Ради Борислав Береза заявив, що остаточно вирішив балотуватися в мери Києва. Про це він написав 12 серпня у Telegram.

"Києвом десятиріччями керували випадкові люди, які не мали ані конкретної стратегії, ані власного бачення щодо майбутнього нашої столиці. Мета в цих горе-керманичів: за рахунок киян “вирішувати” різні проблеми всієї країни та лобіювати політичні рішення і забезпечити добробут власних родин. На киян їм просто начхати. Цьому потрібно покласти край", – стверджує Береза.

За його словами, нові люди при владі мають перестати працювати на групи впливу і забудовників.

Політична сила Берези "ЕкоПартія" висуне кандидатів у депутати Київради, додав політик.

Уперше про бажання піти в мери столиці Береза заявив 10 липня в програмі "Свобода слова Савіка Шустера".

Місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що буде балотуватися на другий строк. Від керівної партії "Слуга народу" на вибори піде народна депутатка Ірина Верещук. Також про участь у кампанії заявив шоумен Сергій Притула (партія "Голос").

У жовтні 2015 року Кличко виграв вибори мера Києва, набравши 64,1% голосів виборців, на другому місці із результатом 32,1% опинився Береза.