Бутусов заявив, що судитиметься із Зеленським

Бутусов заявив, що його запросили на пресмарафон заради дискредитації
Фото: president.gov.ua
Головний редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов заявив, що судитиметься з президентом України Володимиром Зеленським. Про це журналіст сказав 26 листопада в ефірі "Радіо Свобода".

"Я збираюся відстоювати свої інтереси в суді, оскільки президент визнав фактично свою брехню проти мене і набрехав ще нові якісь речі. Тобто року брехні йому мало, він хоче ще", – наголосив журналіст.

Президент України Володимир Зеленський заявив під час пресмарафону, що Бутусов працював на бізнесмена Ігоря Коломойського та образився через те, що не дістав посади у Міністерстві оборони.

Зеленський також звинуватив Бутусова у смертях на Донбасі через публікацію відео з безпілотником Bayraktar.

"Ви перша людина, яка показала інформацію щодо відповіді нашого українського дрона по незаконних формуваннях на тимчасово окупованому Донбасі... На вашій совісті – загибель людей. Після цього скільки було на нас атак та бомб скинуто дронамиlсказав президент.

Бутусов назвав брехливими звинувачення Зеленського.

Контекст:

Зеленський 26 листопада провів пресмарафон, який тривав понад п'ять годин. Бутусов після пресмарафону сказав, що його запросили на цей захід задля дискредитації.

есно кажучи, якщо б не повага до статусу президента, верховного головнокомандувача, єдиною відповіддю Зеленському... Треба було встати і дати йому по морді. Він себе вів у цьому ефірі просто як людина без моралі та совісті. Яка кидається словами тільки тому, що в неї статус, і затикає рот за допомогою прессекретаря. Я поважаю нашу державу, наших воїнів, які воюють на фронті. Усе, що я пишу, я робив для них, захищаючи їх", сказав Бутусов.