Донька Зеленського не хоче, щоб він ішов на другий строк

Зеленський розповів, що від його президентства найбільше постраждали старша донька, дружина та, особливо, батьки

Фото: EPA

Президент Володимир Зеленський у програмі "Світське життя" на каналі "1+1" заявив, що його старша донька Олександра не хоче, щоб він ішов на другий строк президентства.

"Донька піднімає цю тему, вона не хоче, щоб я йшов на другий термін. Як би я не любив свою доньку, але це залежить тільки від рівня того, що ми встигнемо зробити", – зазначив він.

Зеленський також розповів, що від його президентства найбільше постраждали старша донька, дружина та, особливо, батьки.

Окрім того, президент зазначив, що його донька вступатиме до вищого навчального закладу в Україні, про що він уже з нею домовився.

"Тільки тут, тому що я президент України, а не іншої держави. Це моє бажання, й у нас із нею є така домовленість. Хоча їй дуже непросто, тому що, якщо б вона навчалася за кордоном, вона могла б навчатися без охорони. Тому їй комфортніше десь [за кордоном]. Але точно [навчатиметься] в Україні", – говорить Зеленський.

Глава держави додав, що його донька, ймовірно, вступить на факультет міжнародних відносин, адже хоче займатися міжнародною економікою. Водночас підкреслив, що Олександра ще може передумати.

Відео: Світське життя / YouTube

Контекст:

На президентських виборах, які відбулися 31 березня 2019 року, за Зеленського проголосувало 30,24% виборців, за його опонента Порошенка – 15,95%. Вони вийшли до другого туру.

У другому турі, який провели 21 квітня, за Зеленського проголосувало 73,22% українців, за Порошенка – 24,45%.

Наступні вибори президента мають відбутися в Україні 2024 року.