Ексмер Дніпра Куліченко приєднався на виборах до партії "Наш край"

Ексмер Дніпра Іван Куліченко та народний депутат Андрій Деркач розповіли про плани партії на місцевих виборах
Фото: nashkray.org

Колишній мер Дніпра Іван Куліченко заявив, що партія "Наш край" не хоче когось критикувати і щось вимагати, а буде "пропонувати та робити разом".

Іван Куліченко, який був мером Дніпропетровська з 2000-го до 2014 року, іде на місцеві вибори разом із партією "Наш край". Про це експрезидент Асоціації міст України повідомив сьогодні, 1 вересня, під час пресконференції, пише сайт партії.

Куліченко заявив, що розвиток професійного місцевого самоврядування є запорукою відновлення економічного та ресурсного потенціалу країни, і додав, що "Наш край" потрапив до топ-3 партій, представлених у місцевих органах влади.

"Там багато моїх колег, і на сьогодні "Наш край" – це політична сила, яка займає третє місце в Україні із представництва в органах місцевого самоврядування. У цій силі є досвід, молодість та зухвалість, щоб рухати важливі процеси як у Дніпрі, так і Україні. Ми не хочемо когось критикувати та щось вимагати. Ми хочемо пропонувати та робити це разом", – заявив Куліченко.

Народний депутат Андрій Деркач сказав, що за партією не стоять олігархи.

"У чому перевага "Нашого краю"? За нами не стоять олігархи, у нас немає ніяких прив'язок і зобов'язань. Система нашої партії будується за стільниковим принципом. Це означає, що за конкретні ділянки відповідають конкретні люди з конкретними депутатами, несучи за це відповідальність. Ми не передбачаємо наявність будь-яких вождів. Наша позиція – реалізація програм, контроль за формуванням та витрачанням бюджету, а також залучення якомога більшої кількості професіоналів в органах виконавчої та місцевої влади", – додав політик.

Місцеві вибори в Україні призначено на 25 жовтня. Вибори відбудуться на всій території України, окрім окупованого Росією Криму й окремих територій Донецької та Луганської областей. Виборча кампанія стартує 5 вересня.