Ексміністр Рева запропонував прописати Зеленському "курс асфальтотерапії, яка найкраще дає змогу боротися з COVID-19"

Рева (на фото) назвав Зеленського "улюбленим"
Фото: msp.gov.ua

Коментуючи у Facebook виявлення COVID-19 у президента України Володимира Зеленського, ексміністр соцполітики Андрій Рева назвав главу держави "майстром спорту з боротьби з коронавірусом".

Колишній міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив, що інфікованому коронавірусом президенту Володимирові Зеленському треба прописати "курс асфальтотерапії".

Такий коментар ексміністр залишив під постом головного редактора видання "Цензор.НЕТ" Юрія Бутусова, у якому той бажав здоров'я президенту і главі Офісу президента Андрієві Єрмаку.

"Наш улюблений Зе-президент – майстер спорту з боротьби з коронавірусом! Тому не завадило б йому прописати курс асфальтотерапії, яка найкраще дає змогу боротися з COVID-19", – написав Рева.

Скріншот: Юрій Бутусов / Facebook

9 листопада Зеленський повідомив, що попри дотримання карантинних обмежень одержав позитивний тест на COVID-19. Інфікованим виявився і Єрмак.

Станом на 10 листопада в Україні зареєстровано 479 197 випадків коронавірусної інфекції, з яких 10 179 – упродовже останньої доби. Померло 8756 пацієнтів із COVID-19, одужало 214 657 осіб.

У червні Верховна Рада України дозволила виділити на будівництво доріг частину коштів фонду для боротьби з COVID-19.