Фельдман: ОПЗЖ заборонила домовленості з владою, і деяким харківським депутатам краще здати мандат

Олександр Фельдман: Рішення стратегічної ради партії "приведе до тями" багатьох поціновувачів "договірняків" і "терок", які звикли "годуватися" з рук влади
Фото: Александр Фельдман / Facebook
Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Олександр Фельдман повідомив у своєму Facebook, що, згідно з рішенням ОПЗЖ, у разі спроб із боку влади домовитися про що-небудь із депутатами фракції вони зобов'язані негайно повідомити про це стратегічну раду партії.

"Стратегічна рада партії "Опозиційна платформа – За життя" ухвалила рішення щодо того, що з 1 червня народні депутати України – члени нашої депутатської фракції зобов'язані утримуватися від хай яких домовленостей із представниками чинної влади, а в разі спроб із боку влади щодо встановлення таких домовленостей негайно інформувати стратегічну раду партії", – написав політик.

Він додав, що повністю підтримує це рішення.

"Ба більше, упевнений, що воно має стосуватися не тільки народних депутатів, а й депутатів місцевих рад. На жаль, не таємниця, що є ті, хто, здобувши депутатський мандат за підтримки нашої політичної сили, вирішують "піти в самостійне плавання", щоб розв'язувати свої власні питання. Це цинізм і елементарна зрада, яких нічим не можна виправдати. Противно чути виправдання в дусі "нам теж треба щось їсти й годувати сім'ї". Депутатський мандат – це не заробіток і не годівниця, це позиція. Усі кулуарні домовленості – а якщо говорити прямо, відверті "договірняки" – це шахрайство і спекуляція. Краще чесно здати мандат, ніж "здавати" своїх товаришів і виборців", – заявив депутат.

Фельдман вважає, що його рідний Харківський регіон "стане першим, де депутати місцевих рад, що представляють нашу партію, продемонструють згуртованість і єдність".

"Рішення стратегічної ради партії "приведе до тями" багатьох поціновувачів "договірняків" і "терок", які звикли "годуватися" з рук влади. Якщо це рішення не працюватиме по всій вертикалі – від Верховної Ради до міської ради, то в ньому немає жодного сенсу", – підсумував він.