Філатов: Депутати підтримали мою пропозицію позбавити фінансування псевдоветеранські організації

Філатов: Опоблок не голосував. Їм справжні ветерани потрібні так, як мені потрібні їхні ряджені шахраї
Фото: Borys Filatov / Facebook

Вивільнені кошти підуть на додаткову адресну допомогу справжнім ветеранам, повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов.

Сесія міськради Дніпра ухвалила рішення позбавити фінансування ветеранські організації, спрямувавши вивільнені кошти як адресну допомогу ветеранам Другої світової війни, які проживають у місті. Про це повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов у Facebook.

"На сесії міськради депутати підтримали мою пропозицію позбавити фінансування псевдоветеранські організації та передати вивільнені кошти на додаткову адресну допомогу справжнім ветеранам, яких у місті залишилося всього 809 осіб", – підкреслив він.

Філатов додав, що представники Опозиційного блоку за це рішення не голосували.

"Їм справжні ветерани потрібні так, як мені потрібні їхні ряджені шахраї", – заявив міський голова.

Після заворушень у Дніпрі 9 травня Філатов пообіцяв припинити фінансування "ветеранських" організацій і запевнив, що "бійці колчаківських фронтів 46-го року народження виїжджають із міськвиконкому вперед ногами".

У Дніпрі 9 травня під час проходження містом колони Опозиційного блоку сталася масова бійка за участю поліцейських, у якій постраждали ветерани АТО, котрі вимагали прибрати червоні прапори. Свідки зазначили, що бійку почали не поліцейські, а "молодики спортивної статури", які з помаранчевими відмітками на грудях охороняли агітаційні намети Опозиційного блоку.