Голова Одеської ОДА вилікувався від COVID-19

Куций повідомив, що симптоми COVID-19 у нього були "як у всіх"
Фото: Максим Куций / Facebook

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций, який переходив на віддалену роботу після інфікування коронавірусом, повідомив про повернення в ОДА після негативного тесту на COVID-19.

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Максим Куций повідомив 20 жовтня у Facebook, що одужав від коронавірусної інфекції.

"Отримав негативний результат тесту на COVID-19. Тому від сьогодні працюю вже на робочому місці в Одеській обласній державній адміністрації. Непростий період хвороби минув, і я хочу ще раз подякувати лікарям – тепер я на власному досвіді переконався, як вони самовіддано працюють заради кожного пацієнта", – написав він.

Глава ОДА розповів, що в перші дні симптоми COVID-19 були слабкими, а пізніше з'явилися, "як і в усіх", слабкість, нежить і підвищена температура.

"Наслідки захворювання ще відчуваються – декілька днів доведеться працювати з кабінету", – зазначив Куций.

Про інфікування коронавірусом Куций проінформував 12 жовтня. Він пояснив, що у зв'язку із ситуацією перейшов на віддалений режим роботи.

Станом на 20 жовтня в Україні зафіксовано 309 107 випадків коронавірусної інфекції (в Одеській області – 19 343), з них 5469 – упродовж останньої доби. Від початку епідемії  у країні померло 5786 хворих на COVID-19, одужало 129 533 пацієнти.