Кабмін оголосив переможницю конкурсу на посаду голови Держпродспоживслужби України

Владислава Магалецька є чинною головою Держпродспоживслужби
Фото: Vladyslava Magaletska Ex Rutytska / Facebook

Кабінет Міністрів України 4 серпня оголосив Владиславу Магалецьку переможницею конкурсу на посаду голови Держпродспоживслужби. Про це повідомив у Telegram нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко за підсумками засідання уряду.

"Магалецька Владислава Валеріївна призначена переможницею конкурсу на зайняття посади голови Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів", – зазначив він.

Контекст:

Магалецька є чинною головою Держпродспоживслужби, Кабмін призначив її 4 листопада минулого року.

Черговий конкурс на посаду голови Держпродспоживслужби уряд вирішив оголосити 23 червня цього року. В умовах проведення конкурсу йдеться, що зарплата голови Держпродспоживслужби становитиме 28 тис. грн. Крім цього, передбачено надбавки до окладу за ранг, додаткові стимулювальні виплати, а також надбавки, доплати і премії відповідно до закону "Про державну службу".

Магалецька з вересня 2014 року до липня 2016 року була заступницею міністра аграрної політики та продовольства України. Вона розробляла стратегії та реалізовувала проєкти із залучення нових ринків, аграрного страхування, діджиталізації, співпраці з міжнародними інституціями, повідомило агентство LIGA.net.

З квітня 2016-го до липня 2017 року Магалецька була радницею міністра аграрної політики та продовольства України, тоді вона координувала роботу щодо захисту інтересів українських виробників на закордонних ринках.