Кабмін погодив кандидатуру нового керівника аеропорту "Бориспіль", конкурс він виграв два роки тому

Дубревський узяв участь у конкурсі на посаду в аеропорту "Бориспіль"
Фото: КП "Міжнародний аеропорт Запоріжжя" / Facebook
18 липня Кабінет Міністрів України погодив кандидатуру Олексія Дубревського на посаду керівника аеропорту "Бориспіль". Про це у Telegram повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Кадровий блок. Кабінетом Міністрів [...] погоджено кандидатуру Дубревського Олексія Юрійовича на посаду генерального директора державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль", – написав він.

Про те, що Дубревський стане гендиректором аеропорту "Бориспіль" як переможець відкритого конкурсу, ще 1 липня 2021 року повідомляло Міністерство інфраструктури України. На той момент Дубревський очолював міжнародний аеропорт у Запоріжжі".

На сайті аеропорту Запоріжжя ще в липні 2021 року стверджували, що Дубревський є гендиректором аеропорту "Бориспіль".

Контекст:

До листопада 2020 року аеропорт "Бориспіль" очолював Павло Рябікін, тоді його призначили головою Державної митної служби України (пізніше він покинув цю посаду).

Ще одному керівнику аеропорту, який у 2014-2017 роки очолював компанію у статусі в.о., Евгенію Дихне, 1 березня 2023 року Вищий антикорупційний суд України дав п'ять років позбавлення волі у справі про зловживання службовим становищем.