Кандидат на посаду вінницького міського голови Кудлаєнко повідомив, що кілька його агітаційних конструкцій знищили

Сергій Кудлаєнко: Перелякані зростанням моєї підтримки опоненти всіма силами намагаються зашкодити мені у виборчих перегонах
Фото: Сергій Кудлаєнко / Facebook

Замість конструктивної критики і дискусій опоненти перейшли до тактики псування майна і погроз агітаторам та членам їхніх сімей, заявив кандидат на посаду вінницького міського голови Сергій Кудлаєнко.

У ніч на 18 жовтня в кількох місцях у Вінниці знищили агітаційні конструкції кандидата на посаду вінницького міського голови, про це сам кандидат повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Замість конструктивної критики і дискусій опоненти взялися до тактики псування майна і погроз агітаторам та членам їхніх родин. Це означає лише одне – наша команда все робить правильно! Як би хтось не старався – час змін для Вінниці настав!" – зазначив він.

Політик нагадав, що перешкоджання діяльності кандидата тягне за собою кримінальну відповідальність, і розповів, що вже написав заяву в поліцію. У відеозверненні у Facebook він закликав опонентів до чесної кампанії.

Місцеві вибори в Україні проведуть 25 жовтня. Голосування відбудеться по всій Україні, крім окупованого Росією Криму та окремих районів Донецької та Луганської областей. Виборча кампанія стартувала 5 вересня.