Кирило Тимошенко: Ролики "Слуги народу" і Зеленського – це поки найкраще, що ми робили

Тимошенко: Наша компанія обслуговувала, у принципі, практично всіх
Фото: Kirill Timoshenko / Facebook

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман сказав, що коли він почав працювати у штабі нинішнього президента України Володимира Зеленського, його компанія паралельно продовжувала співпрацювати з колишнім главою держави Петром Порошенком.

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман сказав, що найкращими роботами його компанії наразі є відеоролики для "Слуги народу" і президента України Володимира Зеленського.

"[Моя компанія] не тільки інавгурацію [п'ятому президенту України] Петрові Олексійовичу знімала. Ми знімали багато всього. Більше скажу: під час виборчої кампанії, коли я вже працював у штабі [Зеленського], моя компанія паралельно робила Порошенку... Наша компанія обслуговувала, у принципі, практично всіх. Була класна виборча кампанія в УКРОП. На місцевих виборах 2015 року. Ми займалися всім, не тільки роликами. Протягом пів року створити партію, яка на місцевих виборах посіла четверте місце, – це серйозний кейс. Тоді були прикольні ролики. Ну, звичайно, ролики "Слуги народу" і Зеленського – це безперечно. Поки найкраще, що ми робили", – сказав Тимошенко.

Тимошенко: Я не суперпіарник або технолог. Я більше менеджер із якимись прикольними і різкими ідеями. Читайте повну версію інтерв'ю

Тимошенко народився 1989 року у Дніпрі. Навчався у ДНУ імені Олеся Гончара (спеціальність "правознавство").

Трудову діяльність розпочав на дніпровському телебаченні, на "9 каналі", був спортивним журналістом. Працював продюсером низки продакшн-студій, зокрема "07 Продакшн" та "Мамас Фільм Продакшн".

2016 року заснував агентство Goodmedia, яке надає послуги в теле- й кіновиробництві, PR, організації подій. Як продюсер, як написано в офіційній біографії Тимошенка, працював над створенням понад 100 рекламних і соціальних роликів, приблизно 10 документальних і художніх фільмів.

У травні 2019 року його призначили заступником глави Адміністрації Президента (згодом відомство перейменували на Офіс президента). Зберіг свою посаду після зміни керівника офісу.

Відео: Алеся Бацман / YouTube