"Колю, нах... ти телефон кидаєш, ти дебіл?" Тищенко та Куницький улаштували бійку біля їдальні Верховної Ради. Відео

Куницький і Тищенко зі смартфонами в руках і далі з'ясовували стосунки на вулиці
Фото: Николай Тищенко / Facebook

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко та його колега по фракції Олександр Куницький 29 червня влаштували бійку біля їдальні Верховної Ради України. Відео інциденту опубліковано на YouTube-каналі zpsanek і підписано "Коля Тищенко бикує у Верховній Раді".

Виключений із фракції "Слуга народу" нардеп Олександр Дубінський написав у Facebook, що між нардепами сталася бійка.

"Кум [глави Офісу президента України Андрія] Єрмака Микола Тищенко з кулаками напав на депутата Куницького в їдальні Верховної Ради. Сталася бійка. Причиною нападу Куницький називає свої викривальні матеріали щодо схем поборів із моряків", – написав він.

На кадрах видно, що бійка між політиками почалася біля входу в парламентський буфет. За твердженням Куницького, Тищенко вибив телефон із рук і повалив його на землю.

"Колю, нах... ти телефон мій кидаєш, ти дебіл? Що ти твориш, Колю, що ти чудиш? Навіщо ти напав на мене? Це ж усе на відео є", – запитував його депутат, знімаючи на відео.

Тищенко теж дістав телефон і почав знімати нардепа, кажучи йому: "Не лайтеся тут, припиніть мене переслідувати".

Виданню Vesti.ua Тищенко сказав, що не бився з Куницьким.

"Замість того, щоб поводитися в їдальні культурно, спробував хайпанути, знімав мене на телефон, ставив якісь дурні запитання. Я акуратно відвів телефон і попросив його не турбувати. На жаль, Олександр забув, що у Верховній Раді треба займатися законотворчістю, а не блогерством. Проте Саша – у будь-якому разі мій колега і член нашої команди. Сподіваюся, він навчиться поводитися в парламенті культурно, а блоги зніматиме в інших місцях", – прокоментував нардеп.

Пізніше Тищенко з Куницьким зустрілися на вулиці й далі з'ясовували стосунки, у кожного був у руках телефон, зазначило видання.

Контекст:

Це не перше з'ясування стосунків між двома політиками. У березні минулого року нардепи влаштували перепалку під час засідання фракції. Причиною сварки став пост у Telegram-каналі "Темный рыцарь". Тищенко звинуватив Куницького в тому, що він опублікував на цьому каналі фотографію із засідання фракції. Під час перепалки Тищенко запропонував Куницькому надіти маску, на що той відповів: "Намордник надягни!".