Корнієнко про ролик Разумкова: Думаю, він більше маркетингову мету переслідував

Разумков обіймає пост спікера Верховної Ради із 29 серпня 2019 року
Фото: rada.gov.ua
Перший заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко не вважає, що ролик спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, який оприлюднили перед відкриттям сесії парламенту, можна оцінювати як початок самостійної політичної кар'єри.

Перший заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" і голова цієї партії Олександр Корнієнко вважає, що ролик спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова радше переслідував маркетингову мету, ніж політичну. Про це він сказав в інтерв'ю LB.ua, яке вийшло 19 лютого.

Він назвав ролик Разумкова "цікавим ходом" і сказав, що він йому сподобався.

Водночас Корнієнко не вважає, що ролик можна оцінювати як початок самостійної політичної кар'єри.

"Думаю, він більше маркетингову мету переслідував. Відкрив сторінку [на Facebook], треба її пушанути зі старту. Це гарний привід, щоб усі про це поговорили. Як технологи ми з Дмитром один одного не коментуємо, це некоректно. Але якщо коротко, мені здається, він хотів вкласти сенс, пов'язаний зі стартом сесії: мовляв, час працювати, щоб ця сесія була продуктивнішою, ніж попередня, де були моменти щодо грального бізнесу, місцевих виборів, бюджету, через COVID-19 вона багато разів зривалася, були пробуксовки, словом", – сказав нардеп.

Він також заявив, що не бачить конфлікту між Разумковим та Офісом президента.

"Думаю, він перебільшений. Є дискусія з деяких питань", – сказав політик.

Разумкова обрали до Верховної Ради на позачергових парламентських виборах 21 липня 2019 року, він був першим у списку партії "Слуга народу". Із 29 серпня 2019 року обіймає посаду спікера парламенту.

Після публікації ролика Разумков заявляв, що він розрахований на його підписників у соцмережах. На запитання, чи не готується він до виборів, Разумков відповів, що найближчим часом виборів в Україні не планують.