Корогодський: Усі олігархи, які є, раніше були в оточенні Януковича, а сьогодні – в оточенні Порошенка

Корогодський: Порошенко теж був в оточенні Януковича, і ми це знаємо
Фото: Сергій Крилатов / Gordonua.com

Президент України Петро Порошенко був в оточенні екс-президента України Віктора Януковича, заявив бізнесмен і письменник Гарік Корогодський в інтерв'ю головному редактору видання "ГОРДОН" Олесі Бацман.

Усі наявні в країні "олігархи" завжди входять в оточення чинного президента, заявив бізнесмен і письменник Гарік Корогодський в ефірі програми "БАЦМАН" головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман на каналі "112 Україна".

"Усі олігархи, які є, – з оточення чинного президента. Якщо раніше вони були в оточенні Януковича (екс-президента України Віктора Януковича. – "ГОРДОН"), то сьогодні – в оточенні Порошенка (президент України Петро Порошенко. – "ГОРДОН"). Адже Порошенко теж був в оточенні Януковича, і ми це знаємо", – сказав Корогодський.

Корогодський: Думаю, основна дійова особа Майдану – Фірташ. Мільйон-другий доклав Коломойський. Банальна зміна еліт, але, на жаль, на крові. Читайте повну версію інтерв'ю

22 лютого 2014 року Верховна Рада визнала, що Янукович самоусунувся від посади і не виконує своїх обов'язків, після чого було оголошено нові президентські вибори.

Порошенка було обрано президентом України в травні 2014 року.