Лондон не проводить розслідувань щодо Порошенка – посольство Великобританії в Україні

Диппредставництво Великобританії не підтвердило заяви Тимошенко
Фото: ЕРА

Британське бюро з боротьби із шахрайством в особливо великих розмірах (Serious Fraud Office) не проводить розслідувань стосовно президента України та кандидата на другий термін Петра Порошенка, повідомило посольство Великобританії в Україні. 23 березня лідер "Батьківщини" і кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявляла, що корупцію з боку Порошенка розслідують у Брюсселі і Лондоні.

Британське бюро з боротьби із шахрайством в особливо великих розмірах (SFO) не проводить розслідувань стосовно президента України та кандидата на другий термін Петра Порошенка. Про це у Twitter 25 березня заявило посольство Великобританії в Україні.

"На тлі останніх спекуляцій британський офіс із розслідування шахрайств (SFO) підтверджує, що зараз не проводить розслідування щодо президента Порошенка", ідеться в заяві диппредставництва.

23 березня лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко поінформувала, що SFO і Європейське бюро з питань протидії зловживанням та шахрайству (OLAF) відкрили справи про корупцію щодо Порошенка.

24 березня її заяву спростували в Євросоюзі. Про те, що OLAF не веде розслідувань щодо Порошенка, "Європейській правді" повідомили у прес-службі представництва Європейського союзу в Україні.