Мати Паршова розповіла, що кілька років тому він утік до Росії

Мати дізналася від журналістів про те, що сталося з її сином
Фото: EPA

Мати 28-річного Павла Паршова, якого підозрюють у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова зізналася, що не контактує зі сином із 2011 року, коли його оголосили в розшук.

28-річний Павло Паршов, якого підозрюють у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, кілька років тому втік до Росії і відтоді не спілкувався з рідними. Про це ТСН розповіла його мати.

Жінка зізналася, що не знала про те, що трапилося з Павлом напередодні.

Вона повідомила, що не контактує зі сином із 2011 року, коли його оголосили у розшук за економічні злочини. Також їй було невідомо, що син вступив у Національну гвардію України.

Удень 23 березня кілер убив Вороненкова в центрі Києва. Охоронець політика смертельно поранив нападника, але й сам дістав поранення.

Генпрокурор України Юрій Луценко поклав на Росію відповідальність за вбивство Вороненкова. У Нацполіції основною версією теж уважають дії РФ.

Президент Петро Порошенко назвав подію актом державного тероризму з боку Росії.

24 березня народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко повідомив, що вбив Вороненкова Паршов – громадянин України, уродженець Севастополя, який пройшов підготовку в школі для диверсантів у РФ, а потім вступив на службу в Нацгвардію України.

Цього ж дня радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт підтвердив, що вбивця Вороненкова служив у Нацгвардії.