"Ми прийдемо за твоєю душею з пекла". Вірастюк підтвердив, що йому погрожували

Вірастюку надійшов дзвінок із погрозами сьогодні вранці
Фото: sluga-narodu.com
Народний депутат від "Слуги народу" Василь Вірастюк у коментарі Суспільному підтвердив, що вранці 11 жовтня йому надійшов телефонний дзвінок із погрозами.

За словами Вірастюка, ця розмова тривала менше ніж хвилину.

"Вони взагалі розмовляли в такому блатному жаргоні, російською мовою. Після чого я кажу: "Або ви розмовляєте нормально, або я кладу слухавку". На що він знову повторив: "По-моєму, ти не зрозумів. Ми все одно прийдемо за твоєю душею з пекла". Ну й далі нецензурна лексика була. Ну ось так, після чого я поклав трубку, і це тривало 31 секунду", – описав нардеп інцидент.

За даними поліції, Вірастюку телефонував житель Миколаєва 2002 року народження. Кримінальне провадження правоохоронці відкрили за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством). Джерела "Української правди" кажуть, що чоловік, який телефонував нардепу, має ознаки психічного розладу.

Контекст:

Вірастюк склав присягу нардепа 15 червня, за два дні він увійшов до складу фракції "Слуга народу". Вірастюк переміг на довиборах у Раду в окрузі №87 в Івано-Франківській області. Голосування відбувалося у зв'язку з тим, що обраний у цьому окрузі народний депутат склав мандат.