На бізнесмена, який називає себе сином Мавроді, напали та завдали сім ножових поранень. Нещодавно він дав інтерв'ю Гордону

Повідомляють, що Мернесу порізали обличчя, зламали три зуби, вухо та ніс
Фото: mernesmax / Instagram
На російського бізнесмена Максима Мернеса, який називає себе сином російського підприємця, фундатора фінансової піраміди МММ Сергія Мавроді, напали з ножем. Про це повідомляють на його сторінці в Instagram.

У повідомленні йдеться про те, що він пішов на зустріч із партнером і на нього скоїли напад.

"Сім ножових поранень, розбито все обличчя, порізали обличчя, шрами по всьому обличчю, зламано три зуби, зламано вухо, ніс... Зараз Максим перебуває у шпиталі, рани зашили. Поки незрозуміло, що сталося, цілком можливо, замах на вбивство", – зазначено в пості.

До нього додано фото швів. Повідомляють, що зараз постраждалий у нормальному стані.

Дівчина Мернеса розповіла російському виданню StarHit, що бізнесмен вийшов із дому на зустріч із партнером і "на нього з нізвідки накинулося двоє людей".

"Один тримав і бив, інший завдав сім ножових поранень. Потім вони його кинули і втекли. Максим ледве заповз назад додому, одразу викликали поліцію і "швидку", – розповіла вона. За її словами, один з ударів ножем пройшов недалеко від серця.

За даними видання, Мернес пов'язує те, що сталося, з інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону, яке опублікували 19 жовтня.

Мернес заявляв, що після виходу цього інтерв'ю у РФ проти нього порушили кримінальну справу, а продаж його книг в інтернеті заблокували.

За інформацією видання, останні кілька років Мернес живе в Таїланді на острові Пхукет. Раніше на нього вже нападали, але не так серйозно.