Нардепи Івченко та Гончаренко побилися в коридорі "5 каналу"

Івченко не вперше з'ясовує стосунки з колегами за допомогою рук
Скріншот: 5 канал / YouTube

За словами очевидців, конфлікт між депутатами Ради Вадимом Івченком та Олексієм Гончаренком виник під час дискусії про провал голосування за скасування поправки Лозового.

Народні депутати Вадим Івченко ("Батьківщина") та Олексій Гончаренко (Блок Петра Порошенка) побилися після передачі на "5 каналі", у якій брали участь.

Конфлікт стався в коридорі телекомпанії, відео опублікував у своєму Facebook депутат Ради від "Народного фронту" Антон Геращенко, також запрошений для участі в ефірі програми "Інформаційний вечір".

"Конфлікт стався через закон про скасування поправок Лозового. Він почався в студії і продовжився в коридорі. Я викликав поліцію для оформлення протоколу", – написав Геращенко.

Під час бійки Івченко кілька разів назвав Гончаренка "ідіотом".

Кількома хвилинами раніше депутати посперечалися у прямому ефірі про причини провалу голосування за скасування поправки нардепа від Радикальної партії Андрія Лозового, що, на думку керівництва Нацполіції і Генпрокуратури, може призвести до колапсу правоохоронної системи країни. Івченко порадив колезі вчити математику, а Гончаренко висловив думку, що нардепу від "Батьківщини" варто "підлікуватися".

У 2015 році Івченко побився в кулуарах Верховної Ради з колегою з фракції "Самопоміч" Єгором Соболєвим.