САП повідомила про підозру нардепа, який не задекларував квартири. За даними ЗМІ, це депутат від "Слуги народу"

ЗМІ стверджують, що підозру дістав Пашковський
Фото: Максим Пашковський / Facebook
Чинному народному депутату України оголосили підозру у справі про внесення до декларації недостовірних відомостей, проінформувала 15 грудня у Facebook Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП).

"Забув" задекларувати орендовану квартиру – САП та НАБУ (Національне антикорупційне бюро України. – "ГОРДОН") повідомили про підозру ще одного чинного нардепа. [...] Установлено, що у декларації за 2020 рік народний депутат не вказав квартиру вартістю приблизно 2 млн грн, яку він орендував протягом року", – ідеться у повідомленні.

У САП зазначили, що кримінальне провадження було відкрито за матеріалами Національного агентства з питань запобігання корупції.

"Народний обранець не задекларував нерухоме майно, що більш ніж у 865 разів перевищує прожитковий мінімум для працездатних осіб, чим порушив вимоги пп. 2, 3 ч. 2 ст. 46 закону України "Про запобігання корупції", – пояснили у прокуратурі.

САП не вказала прізвища нардепа, але, за даними УНН, ідеться про члена парламентської фракції партії "Слуга народу" Максима Пашковського.