Народний депутат VII–VIII скликань Осуховський презентував авторську програму. Відео

За словами екснардепа, він давно планував почати таку програму
Фото: Осуховський Олег / Facebook
Народний депутат Верховної Ради України VII–VIII скликань Олег Осуховський презентував авторську програму "С Олегом Осуховским начистоту". Презентація відбулася на пресконференції в УНІАН. Гостями програми будуть відомі українці: суспільно-політичні діячі, артисти, журналісти й бізнесмени.

"Гостями моєї програми є відомі українці: громадсько-політичні діячі, а також артисти, журналісти, бізнесмени. Також будемо запрошувати міжнародних гостей", – розповів він і закликав глядачів висловлювати свої пропозиції, кого саме вони хотіли б бачити наступними гостями програми.

За словами екснардепа, він давно планував започаткувати таку програму.

"Я за за останні п'ять – сім років мав на центральних каналах, і не тільки на центральних, десь більше 1,5 тис. різних ефірів, відповідно, є величезний досвід. Є багато друзів, зв'язків. І хотілося б саме з ними спілкуватися начистоту", – пояснив Осуховський.

Він розповів, що гостем попереднього випуску програми був народний артист України Петро Мага, а гостем одного з наступних випусків буде  колишній перший заступник генерального прокурора України Микола Голомша.

"Таких людей хотілося б розкрити, щоб українці та Україна знали своїх героїв", – зазначив автор програми.

Також він планує запрошувати на ефіри українських військовослужбовців, представників ІТ-сфери, спортсменів тощо. Зокрема, президента Української асоціації футболу Андрія Павелка та першого віцепрезидента УАФ Назара Холодницького.

Осуховський зазначив, що програма виходить на телеканалі ITV Media Group щосуботи о 21.00 та на його YouTube-каналі.

Він також розповів, що в майбутньому є плани займатися і документалістикою: знімати історичні документальні хроніки та фільми.

Відео: УНІАН / YouTube