"Не зовсім моє". Добкін-молодший зізнався, що його прихід у політику був помилкою

Добкін був нардепом із 2012-го до 2019 року
Фото: Добкін Дмитро / Facebook
Екснардеп і брат колишнього нардепа Михайла Добкіна Дмитро не шкодує, що пішов із політики. Про це він сказав у програмі "Світське життя" на телеканалі "1+1".

Добкін прокоментував пародію студії "Квартал 95", де в ролі екснардепа виступив нинішній президент Володимир Зеленський. За його словами, зараз цю пародію він сприймає з гумором, хоча раніше це його ображало.

"Тоді мені, може, було не сильно приємно. І правду кажучи, я думаю, що політика це було не зовсім його. У всякому разі я не сумую і не шкодую, що у мене тепер інші плани й інше життя", – сказав він.

На запитання, чим екснардеп займається зараз, він відповів, що це бізнес, пов'язаний із виробництвом курячого м'яса.

Відео: Світське життя / YouTube

Контекст:

Дмитра Добкіна у 2012 році обрали до Верховної Ради від Партії регіонів. У 2014 році він знову став нардепом уже від "Опозиційної партії". На виборах 2019 року ні він, ні його брат Михайло в парламент не пройшли.

Добкін-молодший скандально відомий своєю дивною поведінкою в залі парламенту у 2016 році. Тоді він зайшов за колону в залі парламенту. Нардеп Семен Семенченко припустив, що його колега там "закинувся таблетками", і вимагав у того пояснення "неадекватної поведінки" в сесійній залі. Його брат запевняв, що Добкін не вживає наркотиків, йому просто некомфортно в залі Верховної Ради.