Новинський: Господь створив чоловіка з бородою. Вважаю, що всі мають носити бороду: чоловік без бороди – все одно, що жінка з бородою

Новинський: Колись усі чоловіки носили бороди, але потім прийшла інша мода, як мені здається, не зовсім правильна
Фото: Сергій Крилатов / Gordonua.com

Нардеп від Опозиційного блоку Вадим Новинський уважає, що мода для чоловіків не носити бороду "не зовсім правильна". Про це він сказав у інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону.

Нардеп від Опозиційного блоку Вадим Новинський в ефірі авторської програми засновника видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона на каналі "112 Україна" розповів, що носить бороду, оскільки, на його думку, саме таким Бог створив чоловіка.

"Знаєте, Антон Павлович Чехов колись сказав: "Чоловік без вусів – все одно, що жінка з вусами". Так ось, по-моєму (ви мене вибачте, може, це вам неприємно буде), чоловік без бороди – це все одно, що жінка з бородою. Господь створив чоловіка з бородою, це образ божий. Я вважаю, що всі чоловіки мають носити бороду. Так і було колись, але потім прийшла інша мода, як мені здається, не зовсім правильна", – сказав Новинський.

Новинський: За що Порошенко назвав мене сукою православною, не знаю, але ким би не називали, епітет "православний" – уже добре. Читайте повну версію інтерв'ю

Колишній російський бізнесмен Новинський отримав український паспорт від президента Віктора Януковича 1 червня 2012 року і заявив, що відмовився від російського громадянства.