Опозиційний блок заявив, що зібрав приблизно 100 тис. підписів під своїми вимогами до влади

Партійці запланували зібрати 1 млн підписів
Фото: opposition.org.ua

На активістів Опозиційного блоку в регіонах нападають "радикально налаштовані угруповання", їм погрожують і залякують, але представники політсили зібрали підписи вже в 14 областях і продовжують свою ініціативу, заявили в партії.

За шість днів акції на підтримку вимог до влади Опозиційний блок отримав приблизно 100 тис. підписів у 14 областях України та столиці, повідомляє сайт політичної сили.

Активісти партії вже побували в Житомирській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Київській, Луганській, Одеській, Полтавській, Чернігівській, Харківській, Миколаївській, Херсонській, Кіровоградській, Сумській областях та в Києві.

"Незважаючи на погрози і залякування, напади на активістів з боку радикально налаштованих угруповань, люди приходять до агітнаметів, щоб своїми підписами підтримати вимоги Опозиційного блоку до влади. Це ще раз підтверджує, що доведених до відчаю людей не залякати, – заявили в партії. – Ми не боїмося витівок радикалів, яким потурає влада".

Ініціатива із назвою "Боремося разом – разом переможемо!" стартувала 21 квітня. Партійці оприлюднили список головних вимог, під яким планують зібрати приблизно мільйон підписів: "Припинити війну і повернути мир в Україну; забезпечити право говорити та слухати рідною мовою; припинити фальсифікацію історії; забезпечити людям гідне життя й роботу; зупинити репресії та наступ нацизму".