"Парламенту найважче". Разумков пояснив низький рейтинг довіри до Верховної Ради

Разумков: Якщо щось хороше відбувається, це не дуже помічають
Фото: rada.gov.ua
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що народні депутати України перебувають як на долоні. На його думку, такої відкритості, як у парламенті, немає ні в Офісі президента, ні в Кабінеті Міністрів України.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що у парламенту України низька довіра суспільства через його відкритість. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "Україна 24".

"Парламенту в цьому плані найважче. Ми як на долоні, тому що такої відкритості, яка є в парламенті, і того, як транслюються всі засідання Верховної Ради, ви не побачите ні з Офісу президента, ні з Кабінету Міністрів",  зазначив Разумков.

За його словами, українці більше уваги звертають на негатив у ВР.

"Якщо щось хороше відбувається, це не дуже часто помічають. А якщо щось погане, зокрема й скандали, то це впливає на рейтинг сприйняття Верховної Ради", – вважає Разумков.

Згідно з результатами опитування, проведеного Центром Разумкова, найбільшу недовіру в українців викликають російські ЗМІ (79,7%), українські чиновники (78,1%), судова система (77,3%), Верховна Рада (75,8%), уряд (74,7%).