Поліція не виявила тілесних ушкоджень на тілі Полякова

Полякова виявили мертвим у ніч на 8 жовтня
Фото: Поляков Антон – депутат ВРУ – 206-й округ / Facebook

На тілі померлого народного депутата Антона Полякова не було виявлено тілесних ушкоджень. Про це 8 жовтня на брифінгу заявив голова поліції Києва Іван Вигівський, передає кореспондент видання "ГОРДОН".

Так він спростував інформацію ЗМІ про те, що на шиї в нардепа були ушкодження.

"Експерт уже зробив розтин. Але ще на місці [смерті] експерт сказав, що, коли Полякова діставали з машини, [на шиї] був ланцюжок. Але це просто почервоніння, немає серйозних ушкоджень. У момент, коли ми його виявили, на ньому взагалі не було тілесних ушкоджень", – підкреслив Вигівський.

Контекст:

Полякова виявили мертвим у ніч на 8 жовтня. Поліція Києва повідомила, що депутату стало зле в таксі. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою "природна смерть".

За попередніми даними, Поляков помер від гострої коронарної недостатністі. У прокуратурі зазначили, що нардеп знепритомнів у таксі.

Поліція розглядає кілька версій причини смерті Полякова, зокрема отруєння.

За даними правоохоронців, перед смертю Поляков вживав алкогольні напої і протягом півтори години катався в машині Києвом, оскільки посварився зі співмешканкою, нардепкою із групи "За майбутнє" Анною Скороход.