Порошенко став одним із творців рукописної Біблії

У створювану Біблію Порошенко (на фото зліва) вписав кілька рядків
Фото: president.gov.ua

Очікують, що у створенні рукописної Біблії візьме участь приблизно 30 тис. українців, і це стане світовим рекордом. Одним із тих, хто вписав рядки до книги, став президент України Петро Порошенко.

13 лютого президент України Петро Порошенко вписав кілька рядків у рукописну Біблію, яку створюють українці. Про це поінформувала прес-служба глави Української держави.

"Порошенко зустрівся із главами та представниками церков-учасниць Українського біблійного товариства з нагоди проведення року Божого слова в Україні, який відзначався у 2018 році. Глава держави записав рядки в рукописну Біблію", – ідеться в повідомленні.

В Адміністрації Президента України зазначили, що створювану Біблію занесено до Національного реєстру рекордів і номіновано на світовий рекорд. Очікують, що в переписуванні візьме участь приблизно 30 тис. українців.

7 лютого прес-служба секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова повідомила, що він теж брав участь у переписуванні Біблії. "Ця ініціатива надзвичайно важлива, адже Біблія  головне надбання людства",  сказав Турчинов.

В апараті РНБО "Українським новинам" уточнили, що Турчинов зустрічався з представниками Українського біблійного товариства і брав участь у переписуванні Біблії у вільний від виконання посадових обов'язків час.