Порошенко: Україна й Австрія не мають взаємних проблем

Зустріч Порошенка з Курцом (ліворуч) передбачена програмою робочого візиту українського президента до Відня
Фото: Петро Порошенко / Twitter

Більшість австрійських компаній задоволена реформами, які відбуваються в Україні, зазначив український президент Петро Порошенко.

В Австрії немає проблем у відносинах з Україною. Про це на спільній прес-конференції у Відні з федеральним канцлером Австрії Себастьяном Курцом заявив президент України Петро Порошенко. Трансляцію вів телеканал "112 Україна".

"Україна й Австрія не мають взаємних проблем. Мені було дуже приємно почути і перед поїздкою до Відня, і з боку федерального канцлера, що більшість австрійських компаній, більшість інвесторів задоволена тими реформами, тим прогресом, який зараз відбувається в Україні", – сказав український президент.

За його словами, це є "дуже потужним стимулом, щоб покращувати інвестиційний клімат, нарощувати інвестиційну привабливість і забезпечувати інвестиційне і економічне зростання" України.

Програмою робочого візиту Порошенка в Австрію передбачено його зустрічі з Курцом, президентом Александером Ван дер Белленом, а також присутність на Віденському балу.