"Потрапив під репресії". Кива висловився щодо арешту одеського блогера Домбровського

Домбровського (у центрі) заарештували 31 липня
Фото: odessa.online

Нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива вважає, що "просто зобов'язаний" допомогти одеському блогеру Стасові Домбровському, якого підозрюють у хуліганстві. На думку Домбровського, справу проти нього сфабрикували.

Одеський блогер Стас Домбровський, якого суд узяв під варту за підозрою в хуліганстві, "потрапив під репресійну машину державної влади". Таку думку нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива висловив у Facebook 1 серпня.

Політик вважає, що з Домбровським "звели рахунки". Він пообіцяв "вийти на захист" блогера. Кива вважає, що "просто зобов'язаний" протягнути руку допомоги Домбровському.

Засідання Приморського районного суду Одеси, на якому Домбровському обрали запобіжний захід, відбулося 31 липня. За версією слідства, він разом з іншим чоловіком, "діючи з особливою зухвалістю, грубо порушуючи громадський порядок, голосно висловлюючись нецензурною лайкою на адресу оточення і погрожуючи застосуванням фізичного насильства, навмисно заподіяв тілесних ушкоджень потерпілому П., який є учасником бойових дій, унаслідок чого П. упав на землю і знепритомнів".

Блогер на засіданні заявив, що справу проти нього сфабрикували, і, почувши вирок, порізав собі горло. Він каже, що заступився за друга, на якого напало приблизно 10 осіб, пише Odessa Online.