Програма "Час Голованова" за участю Гордона побила рекорд телеперегляду каналу "Україна 24" за весь час його існування

Гордон бере участь у передачі "Час Голованова" щовівторка
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Програма "Час Голованова" за участю засновника інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона 23 листопада побила рекорд телеперегляду каналу "Україна 24" за весь час його існування. Про це у Facebook повідомляє пресслужба телеканала.

"Зафіксовано новий рекордний показник телеперегляду каналу "Україна 24" і програми "Час Голованова! У слоті виходу "Час Голованова" з Дмитром Гордоном у вівторок, 23 листопада, телеканал "Україна 24" був на четвертому місці серед усіх каналів за аудиторією 18+, випередивши "1+1" та "Інтер" за телепереглядом", – ідеться в повідомленні.

За даними каналу, рекордна частка програми сягнула 5,42%, а рейтинг – 1,89%.

Як уточнила виданню "ГОРДОН" пресслужба "Україна 24", лідерами рейтингу цього дня з 21.00 до 23.00 були ТРК "Україна" (частка – 13,8%, рейтинг – 4,81%), ICTV (10,31% та 3,59% відповідно) і СТБ (8,71% та 3,03%).

"Із 22.27 до 22.39 – 11 хвилин – були на третьому місці (обійшли СТБ). Загальний показник "України 24" за день (3,31%) – більше, ніж сумарно "Прямий" (1,8%) та "Наш" (1,43%)", – додали у пресслужбі.

"Час Голованова" виходить в ефір на каналі "Україна 24" щопонеділка та щовівторка о 21.00. Гордон бере участь у ній щовівторка.

У випуску 23 листопада співрозмовники обговорювали ймовірність широкомасштабного наступу військ РФ на Україну та розслідування Bellingcat провалу операції із затримання вагнерівців. Гордон розповів історію появи фото, на якому він разом з ексміністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, експрем'єром Володимиром Гройсманом, лікарем Євгеном Комаровським, продюсером та бізнесменом Павлом Єлізаровим і телеведучим Савіком Шустером. Також засновник видання "ГОРДОН" пояснив, навіщо українській владі потрібно рятувати ув'язненого у грузинській в'язниці третього президента Грузії Михайла Саакашвілі та чому розчарувався у президенті України Володимирі Зеленському й більше на нього не сподівається.