Пудрик: Спостерігаю за недолугими спробами дискредитації мене і Держмитслужби

Денис Пудрик: "Зацікавлені особи" навіть запустили потужну інформаційну кампанію, у якій задіяли чимало механізмів для маніпуляції суспільною думкою
Фото: Денис Пудрик / Facebook
Мета інформаційних атак – перетворити митницю "на кишеньковий орган у руках контрабандистів", заявив заступник начальника Одеської митниці Денис Пудрик.

Заступник начальника Одеської митниці Денис Пудрик заявив 5 лютого у своєму Facebook, що його намагаються дискредитувати люди, зацікавлені в контрабандних схемах.

"Останнім часом спостерігаю за недолугими спробами дискредитації мене як митника й заступника керівника Одеської митниці та Держмитслужби як органу, на який державою покладено функції із забезпечення митної безпеки та захисту митних інтересів України. Мета дуже проста – перетворити митницю на кишеньковий орган у руках контрабандистів, щоб без проблем обслуговувати свої нехитрі схеми. Задля цього "зацікавлені особи" навіть запустили потужну інформаційну кампанію, у якій задіяли чимало механізмів для маніпуляції суспільною думкою. Наприклад, незаконно слідкують за мною і моєю родиною, шлють погрози та "вітання", – написав він.

Митник зазначив, що недоброзичливці "з усіх сил шукають способи" організувати кримінальні провадження проти нього.

"Щоб зробити чергову "сенсацію" (як із квартирою моєї дружини з неймовірною площею 56 м&³2;), однак ніяк не можуть вигадати привід. Чи здивований я? – Звичайно ж, ні. Це далеко не перша і точно не остання з подібних кампаній. Гнітить лише той факт, що ці "ділки" вирішили використати у своїй брудній кампанії ще й мою сім’ю. Це вже повна відсутність моралі й тотальна деградація", – заявив Пудрик.

Він перерахував результати роботи Одеської митниці в цифрах: перерахування до держбюджету 2020 року – майже 41,5 млрд грн, що більше за позаторішній результат, попри пандемію; виявлення спроб незаконного ввезення 750 кг каптагону на 840 млн грн, спроби незаконного ввезення 112 кг кокаїну в порту "Південний" на 500 млн грн, спроби ввезення в Одеський порт 16 тонн цигарок на 20 млн грн.

"Тож хто б і яким чином не намагався чинити опір працівникам Держмитслужби, які б бридкі методи для цього не йшли в дію, знайте – у вас нічого не вийде", – резюмував митник.