Рабінович запросив журналістів на суд щодо арешту французької вілли Льовочкіна

Вадим Рабінович: Готовий спеціально для пана Льовочкіна зробити репортаж із суду, який ухвалив таке справедливе рішення
Фото: Вадим Рабинович / Facebook

Народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович заявив, що юристам нардепа від Опозиційного блоку Сергія Льовочкіна вже надійшли всі документи про арешт його нерухомості у Франції.

Прес-служба народного депутата від Опозиційного блоку Сергія Льовочкіна занадто поспішно спростувала інформацію про арешт його вілли у Ніцці французьким судом, заявив на своїй сторінці у Facebook народний депутат України, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

"Не варто було поспішати, пане Льовочкін, через прес-службу спростовувати очевидне. Поспіх оманливий. Достатньо було зазирнути на мою сторінку у Facebook – і переконатися в наявності документів на арешт французьким судом майна сім'ї Льовочкіних – на фантастичну суму 1 млрд 800 млн. Ці документи є на руках у десятків або навіть сотень журналістів. Навіщо спростовувати незаперечне? Навіщо знову обманювати? Я перебуваю у Франції – і готовий спеціально для пана Льовочкіна зробити репортаж із суду, який ухвалив таке справедливе рішення", – написав політик.

Рабінович також опублікував копії документів із французького суду, про які йде мова.

Пізніше він додав, що Льовочкіну вже передано всі документи.

"Пан Льовочкін щойно дістав від свого адвоката (який зв'язався із нашим юристом у Франції) повну інформацію про арешт свого маєтку. Журналістів запрошую на судове засідання. Порадіємо за Україну", – написав Вадим Рабінович.

12 лютого Рабінович заявив, що на його вимогу суд у Ніцці заарештував маєток Льовочкіна. Він повідомив, що в Україні вже звернувся до представників Національного антикорупційного бюро, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ та інших органів.

У прес-службі Льовочкіна відповіли, що заява не відповідає дійсності.