"Рада кожній зморшці і складці на тілі". Мендель заявила, що два роки цькування зробили її сильнішою

Мендель повідомила, що за місяць їй виповниться 35 років і вона рада всьому, що встигла
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com
Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що два роки на неї лилися потоки ненависті в соцмережах. Про це вона написала 2 серпня у Facebоok та опублікувала нові фотографії.

"Два роки політичного цькування. Розкажіть мені, що в нас у суспільстві все добре з гендерним питанням. Два роки обсмоктування кожної фотографії, нездорова увага до одягу, аксесуарів, моєї ваги і частин тіла. Два роки, коли все не так у моїй фігурі, стилі, зачісці, бровах, виразі обличчя, мейку, взутті", – зазначила Мендель.

За її словами, хейтери за два роки "політичного мочилова" зробили її сильнішою.

"Я можу викласти фотографії й упевнено сказати: на них усе не просто "як треба", на них усе значно краще, ніж у зарозумілих снобів, шиплячих крюкових, ЄСівців, що не бачать себе збоку, безликих ботів Раїс Раїс, патріотичних псевдопатріотів та сили-силенної інших нещасних, не здатних мислити і жити на повну", – написала колишня прессекретарка.

Мендель повідомила, що за місяць їй виповниться 35 років і вона рада всьому, що встигла.

"І рада кожній зморшці і складці на своєму тілі. І кожному шпину, сказаному вслід", – підкреслила вона.

Контекст:

У червні 2019 року Мендель стала прессекретаркою президента Володимира Зеленського, вигравши конкурс на цю посаду (в ньому брало участь приблизно 4 тис. осіб).

30 квітня 2021 року низка українських ЗМІ повідомили, що Мендель написала заяву про звільнення з посади прессекретаря президента України. Того самого дня радник глави Офісу президента Михайло Подоляк підтвердив інформацію про звільнення Мендель. Він заявив, що вона буде тимчасово виконувати обов'язки прессекретаря президента – поки завершують процеси реорганізації комунікаційної роботи Офісу президента.

Причиною звільнення Мендель Подоляк називав "божевільний хейт" на її адресу і графік роботи президента.

9 липня президент підписав укази про звільнення Мендель і призначення на її посаду телеведучого Сергія Никифорова.

1 липня Мендель повідомила, що написала книжку про українську політику. Вона розповідала, що героїня книжки – українка, яка народилася перед розвалом СРСР у російськомовному місті, яка "добряче відчула смак усіх страхів, комплексів і обмежень імперії під Росією, але вчилася в західного світу". Книжка вийшла друком 11 липня.